Anja Røyne

Fysiker

… og på Abels Tårn i morgen…

Legg igjen en kommentar

er jeg også. Siden det ikke sendes direkte denne uka ble det gjort opptak etter forrige program. Så jeg vet at i morgen snakker jeg om farger, og jeg havner på tynn is (fikk flashback fra eksamener: Jeg vet hvilken side i boka dette står på, men jeg husker ikke hva som står der) og må reddes av kjemikeren. Ikke så bra for min stolthet, men sikkert bare fint for programmet og lytterne. Får vi håpe. Og jeg lærte noe nytt, så fint for meg også.

Det blir også snakk om massespektrometer (joda, kom igjen, det er interessant) og så er det ett eller annet om regnbuer i opptak fra Bergen, som jeg blir nødt til å høre på. Må bare spole forbi meg selv.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s