Anja Røyne

Fysiker

No skal æ færa te Mexico!

1 kommentar

Huff, jeg måtte stå opp alt for tidlig i dag. Men når høstmørket har begynt å senke seg over Oslo skal jeg slett ikke klage over at jeg må tilbringe den neste uken på et «all inclusive» hotell på strand i Mexico – på jobb. Det kan virke som et tullete sted å jobbe, men som arrangørene av konferansen så overbevisende sier det på sine nettsider:

The meeting will take place in Cancun, Mexico, because it is an attractive location for participants, it is affordable, there are special rates to fly to this location, it is located close for participants from developing countries, it is easily accessed from many international locations, it is friendly to travelers, and the visa process in Mexico is fast and open for most nationalities.

Det er heller ingen ulempe at det er gruppen jeg besøkte i USA for et år siden som arrangerer konferansen, så jeg får truffet gode venner igjen.

Hvor mye tid det vil bli til kvil i sola er usikkert, men det blir ihvertfall mer sol enn hjemme. Dessverre kan det nok bli i overkant mye brødskivesmøring for akademikermannen som er igjen hjemme, noe han devinitivt ikke trenger å øve på, men sånn er det.

Nå har jeg bare en ni timers flytur og en to+en halv times flytur før jeg er fremme. Jeg har en presentasjon å gjøre ferdig, 80 sider med artikkel som skal fagfellevurderes, og Tolanskys Introduction to Interferometry å kose meg med. Så det går nok på et blunk. Up, up and away!

En tanke om “No skal æ færa te Mexico!

  1. Hold promillen stabil under flyturen, tiss minst hver time (bevegelse, bevegelse) og ikke glem sandstrendene når du kommer frem.
    Akademikere er selvfølgelig sterkt hemmet i brødskivesmøring, men jeg tror de kan klare det. Merkelig skikk det med matpakke. Er vi alene i verden med det?
    God tur!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s