Anja Røyne

Fysiker

Gjør eksperimentet til en fest

Legg igjen en kommentar

Når jeg skal gjøre noe skikkelig kjedelig på labben – og det hender rett som det er: Måle opp ting veldig nøyaktig, for eksempel. Eller kalibrere. Hva som helst. – da liker jeg å skru opp musikken og gaule med av full hals. Ihvertfall når jeg er alene på labben i underkjelleren.

Snart ti år etter at jeg kom hjem fra Australia har jeg fortsatt ikke funnet noe som overgår det australske bandet The Cat Empire som livsgledespreder til labarbeid. Så i dag bruker jeg mitt blogginnlegg nr. 100 til å dele min absolutte favorittmusikk med dere. Nyt. Og dans gjerne med.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s